Lempivaate on jokanaisen oikeus!

Mitä haluat vaatteidesi kertovan sinusta? Vaatteet ovat paljon enemmän kuin vain lämmike ja suoja. Eikä ole olemassa vain yhtä tapaa olla tyylikäs. Ompelen yksilöllisen tyylisi mukaisia, vartalollesi sopivia lempivaatteita, jotka haluat pukea päällesi aina uudelleen. Jos jossain vaiheessa haluaisit muuttaa jotain asun yksityiskohtaa, mittatilausvaatteessa se onnistuu mainiosti. 

Ota yhteyttä

Takit ja jakkupuvut

Suunnittelen ja toteutan tyylikkäät ja mukavat takit ja jakkupuvut niin arkeen kuin juhlaankin. Ota yhteyttä ja kysy lisää tai varaa aika henkilökohtaiseen tapaamiseen ompelimossani Jyväskylän keskustassa.

Yksilöllistä käsityötä

Valmistan takit ja jakkupuvut toiveidesi ja mittojesi mukaan. Mittatilaustyönä valmistettu vaate on istuva ja kestävä,  ja hyvin hoidettuna se palvelee vuodesta toiseen. Valmistan asun käsityönä haluamastasi kankaasta, joten saat juuri sellaisen kokonaisuuden kuin haluat. Takeissa voit vaikuttaa esimerkiksi siihen, kuinka lämmin vuoritus siihen laitetaan.

Ompelija toteuttaa toiveesi

Suunnittelua varten voit lähettää tai tuoda kuvia mieleisistäsi puvuista tai yksityiskohdista. Voit myös ottaa mukaan vanhan ja hyvin palvelleen lempitakkisi ja teettää sille seuraajan. Säilytän mittatilausvaatteiden kaavat arkistossani vähintään 5 vuotta, joten ne ovat käytettävissä seuraavia tilauksiasi varten. Voit esimerkiksi teettää uudet housut tai hameen bleiserin kaveriksi, sillä alaosat kuluvat käytössä nopeammin.

Laadukkaasta, vähintään 60 % villaa sisältävästä kankaasta valmistettu talvitakki on monen vuoden ilo ja luottovaate. Takin elinkaarta voi usein vielä pidentää teettämällä siihen uuden vuorituksen, sillä se on takin kuluvin osa. 

Valmistan ja suunnittelen myös asuja nappanahkasta ja mokkanahkasta. Tekonahkaa en suosittele sen hiostavuuden ja hengittämättömyyden takia.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!