Lempivaate on jokanaisen oikeus!

Mitä haluat vaatteidesi kertovan sinusta? Vaatteet ovat paljon enemmän kuin vain lämmike ja suoja. Eikä ole olemassa vain yhtä tapaa olla tyylikäs. Ompelen yksilöllisen tyylisi mukaisia, vartalollesi sopivia lempivaatteita, jotka haluat pukea päällesi aina uudelleen. Jos jossain vaiheessa haluaisit muuttaa jotain asun yksityiskohtaa, mittatilausvaatteessa se onnistuu mainiosti. 

Ota yhteyttä

Yksilölliset esiintymisasut

Suunnittelen ja toteutan esiintymisasut esiintyville taiteilijoille ja ryhmille. Ota yhteyttä ja kerro mitä tarvitset ja milloin. Suunnitellaan sitten yhdessä oikea asu, joka tukee esitystäsi ja tekee siitä ikimuistoisen.

Esiintymisasu mittojen mukaan

Mittojen mukaan valmistettu esiintymisasu antaa sinun keskittyä olennaiseen ja korostaa esitystäsi. Näyttävyyden lisäksi hyvä esiintymisasu täyttää myös muut hyvän mittatilausvaatteen vaatimukset; se istuu hyvin ja on kestävä ja mukava käyttää. Minulla on kattava ja laadukas valikoima kankaita ja koristeita. Käytän myös erilaisia kankaankoristelutekniikoita, esimerkiksi värjäystä ja kirjontaa, joilla syntyvät näyttävät efektit.

Ota yhteyttä ja sovi tapaamisesta hyvissä ajoin, palan innosta päästä mukaan taustajoukkoosi!