Iltapuvut ja juhlapuvut

Suunnittelen ja toteutan iltapuvut ja juhlapuvut kaikenlaisiin juhlatilaisuuksiin. Ota yhteyttä ja kysy lisää tai varaa aika tapaamiseen. Valmistan iltapuvut ja juhlapuvut mittojesi mukaan ja toiveittesi pohjalta. Tämä tarkoittaa sitä, että vaate sopii vartalollesi ja tuntuu miellyttävältä käyttää. Voit vaikuttaa alusta lähtien kankaan valintaan ja vaatteen yksityiskohtiin. 

Saatat esimerkiksi tarvita iltapuvun työtilanteeseen.  Eräs asiakkaani on viittomakielen tulkki, joka on työnsä vuoksi tarvinnut pukua presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotolle. Hänen iltapuvuissaan on ollut tärkeää, että hihat eivät rajoita tai häiritse ilmaisua, mutta puku myös istuu kauniisti ja näyttää tyylikkäästi häneltä itseltään. 

Oletko saanut kutsun akateemiseen juhlaan? Ihan ensin on hyvä tarkistaa tilaisuuden pukeutumisetiketti (Jyväskylän yliopiston pukeutumisohjeet) ja lähteä sitten miettimään asua sen vaatimusten pohjalta. Myös silloin juhlapuvusta tulee sinun näköisesi ja tyyliisi sopiva. Säännöt on kuitenkin hyvä tietää vaikka päätyisitkin niitä vähän venyttämään.

Jos haluat iltapuvun, jota voit muunnella helposti eri tilaisuuksiin, kerro siitä heti suunnittelun alkuvaiheessa. Silloin ehdotukseni voi olla esimerkiksi olkaimeton kapea satiinipuku ja sen päälle puettava pitsinen läpikuultava puku. Kolmas tyyli samalle peruspuvulle voisi syntyä vaikkapa näyttäväkauluksisella bolerolla. Näin pukusi näyttää aina uudelta ja erilaiselta ja voit käyttää sitä monta kertaa!

Iltapuvut mittatilaustyönä

Mittatilausvaatteen valmistus alkaa tapaamisella, jossa keskustelemme toiveistasi ja budjetistasi. Puvun hinta muodostuu työn määrästä ja valituista materiaaleista. Samankaltaiseen lopputulokseen voidaan päästä niin edullisemmilla kuin arvokkaammillakin materiaaleilla. Erot saattavat tulla esille vaatteen käyttömukavuudessa tai kestossa. Näissä valinnoissa voit tukeutua ammattitaitooni, sillä ehdotan sinulle aina kangasta, joka sopii hyvin valitsemaasi pukumalliin ja puvun käyttöön.