Unelmiesi hääpuku ompelijalta

Hääpuvun mallin ja tyylin valinnassa tärkeintä on se, mikä sinua itseäsi miellyttää. Naimisiin meneminen ei edellytä valkoista pitkää pukua morsiamelle vaan hääpuku on se asu, jonka itse valitset tärkeään päivääsi. Olipa valitsemasi tyyli perinteinen prinsessamalli, boho-henkinen pitsimekko, merenneitohelmainen laahusmekko tai rockmorsiamen nahkainen niittimekko, mittatilauksella voit tehdä unelmastasi totta. Ota yhteyttä ja kysy lisää tai varaa aika ompelimooni Jyväskylän keskustaan.

Yksilöllisen morsiuspuvun teettäminen

Ensi tapaamisessa kysyn sinulta pukutoiveistasi, aikataulusta ja pukuun varatusta budjetista. Tämän jälkeen suosittelen sinulle pukuusi sopivia materiaaleja, otan mitat henkilökohtaista pukukaavaasi varten, ja sovimme myös ensimmäisen sovituskerran. Mallista riippuen sovituskertoja tarvitaan 2-4 ennen kuin luovutan puvun sinulle. Hääpuvun teettämiseen on hyvä varata vähintään 2-3 kk aikaa, mutta työtilanteeni salliessa nopeampikin aikataulu saattaa onnistua, kysy siis rohkeasti!

Juhlavaatteet kaasoille, morsiustytöille ja äideille

Jos haluat muillekin juhlijoille yhtenäistä, silti jokaiselle mieleistä ja yksilöllistä pukeutumisilmettä, voimme suunnitella ja valmistaa myös heidän asunsa ompelimossani. Silloin suunnittelussa yhtenä tärkeänä ajatuksena on asun myöhempi käyttö ja muunneltavuus. 

Sinulle tehty

Olen valmistanut toinen toistaan upeampia hääpukuja tyytyväisille morsiamille. Jokainen niistä on ollut ainutlaatuinen, juuri tälle asiakkaalle mietitty ja suunniteltu, omannäköinen. Se on parasta työssäni!

Ota yhteyttä ja kerro mikä on sinun unelmasi. Voimme toteuttaa sen yhdessä!

Ota yhteyttä