Ihanat vanhojentanssipuvut

Valmistan ihanat vanhojentanssipuvut juuri sinun toiveidesi ja mittojesi mukaan. Puvun valmistuksessa ja mallissa voidaan ottaa huomioon puvun myöhempi käyttö ja muunneltavuus vanhojentanssien jälkeen. Ota yhteyttä ja kysy lisää tai sovi tapaaminen ompelimooni Väinönkadulle.

Puvun valmistus alkaa suunnittelusta

Olet ehkä pukua miettiessäsi kerännyt kuvia netistä tai lehdistä tai piirtänyt itse toivepukuasi. Ota nämä materiaalit mukaan ensi tapaamisellemme. Kaikki nuo kuvat auttavat minua ymmärtämään toiveesi ja näkemyksesi siitä, millainen uuden pukusi tulisi olla.

Puvun suunnittelu kannattaa aloittaa heti kun tiedät, millaisen puvun haluat. Kankaiden ja koristeiden valitseminen ja tilaaminen sekä 2-3 välisovitusta vievät aikaa, joten ei ole yhtään liian aikaista aloittaa jo pari kolme kuukautta ennen Vanhojenpäivää. Jos kuitenkin olet jostain syystä vasta myöhemmin liikkeellä, älä epäröi ottaa yhteyttä. Haluan aina auttaa mahdollisuuksien mukaan, ja siksi pyrinkin usein jättämään hieman aikaa myös viime hetken pukukiireille.

Kaipaako pukusi alushametta?

Voit joko teettää pukuusi sopivan alushameen omaksesi tai vuokrata sen juhlien ajaksi. (Vuokrattavia alushameita on rajoitettu määrä, kysy ajoissa.)

Onko valmiissa puvussasi jotain pielessä?

Helman pituus on hyvä, kun edessä kenkäsi kärki pilkistää helman alta ja takana et pysty astumaan helman päälle. Helman pituus on usein helppo korjata lyhyemmäksi. Myös yläosan ympärysmitat vaativat usein korjausta. Mikäli sinusta tuntuu, että puku valuu liian alas, pukua pitää joko kaventaa tai lisätä siihen olkaimet tai lyhentää niitä. Sovita pukua oikeiden kenkien ja alusvaatteiden kanssa,  ja testaa miltä tanssiasento tuntuu. Silloin huomaat mahdolliset korjattavat asiat ja voit varata ajan ompelimoon.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!