Upeat mekot

Valmistan yksilölliset ja näyttävät mekot kaikenlaisiin juhliin ja tilaisuuksiin. Suunnittelun lähtökohtana ovat aina asiakkaan toiveet ja tilaisuudet, joissa mekkoa tullaan käyttämään. Haluatpa mekon arkikäyttöön, lavatansseihin tai ylioppilasjuhliin, niin ota yhteyttä ja kysy lisää tai varaa aika ompelimooni Jyväskylän Väinönkadulle. 

Unelmiesi mekko ompelijalta

Kun teetät mekon ompelijalla, saat täydellisesti istuvan ja parhaita piirteitäsi korostavan vaatteen, jossa on myös helppo olla. Suunnittelua varten voit lähettää tai tuoda tullessasi kuvia mieleisistäsi puvuista tai yksityiskohdista. Voit myös ottaa mukaan sen mekon, jossa olet viihtynyt ja tuntenut olosi upeaksi.

Haluan valmistaa asiakkailleni vain uusia lempimekkoja, niitä joita oikeasti tarvitaan. Lempimekossa tietää olevansa parhaimmillaan ja näyttävänsä upealta ja asianmukaisesti pukeutuneelta. Se on helppo valita päälle vaatekaapista!

Säilytän mittatilausvaatteen kaavoja vähintään 5 vuotta. Kun lempivaatteesi alkaa ratkeilla saumoistaan, voit teettää samoilla kaavoilla uuden. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!