Ompelimo Johanna Paatola palvelee Jyväskylässä

Tervetuloa Lempivaateompelimon asiakkaaksi!

Ompelimoni sijaitsee Väinönkadulla Jyväskylän keskustassa. Varaa oma aikasi ja mietitään yhdessä mikä olisi sinun uusi lempivaatteesi, joka tuntuisi hyvältä päällä ja näyttäisi upealta. Palvelen asiakkaita myös englanniksi. Liitä vaatetiedusteluihin mukaan vaatteen/ idean kuva ja lähetä se sähköpostitse, jotta saan täsmällisimmän käsityksen siitä mitä tarkoitat. Olen sinuun yhteydessä 1-2 arkipäivän kuluessa.

Voit myös soittaa minulle arkisin 10-18 välillä. Asiakassovitusten aikana puhelusi menee vastaajaan ja soitan sinulle takaisin heti vapauduttuani.

Laita tiedusteluihin mukaan vaatetoiveestasi jokin ideakuva  ja pari riviä ajatuksiasi ja lähetä se sähköpostitse osoitteeseen
info@ompelimojohannapaatola.fi , jotta saan täsmällisemmän käsityksen siitä mitä tarkoitat.

I also serve English-speaking customers. Please send me a picture of the garment or reference picture  with your inquiry, so I can get more accurate idea of what you mean.

Kulkuyhteydet

Autojen lähin (maksullinen) pysäköintialue on Väinönkatu 30 takapihalla. Lähimmät linja-autopysäkit ovat torin laidalla Väinönkadulla sekä Vapaudenkadulla.

29.4.2024 Lempivaateterveisiä!

 

Minulle mahtuu kalenteriin nyt hienosti nopean aikataulun mekkotilauksia!

Varaa suunnittelutapaaminen nyt sähköpostin kautta päiville ma 6.5, ti 7.5. ja ke 8.5.2024.

Yhteydenottolomakkeen löydät tämän sivun alareunasta.

 

Tämän hetken toimitusaika mittatilauksille:

Tällä hetkellä valmistumisaika hääpuvuille on 4–8 viikkoa, lyhyille/yksinkertaisille juhlamekoille 2–4 viikkoa, tohtorinväitöspuvuille ja muille iltapuvuille 4–8 viikkoa.

Mittatilausvaatteet sisältävät alkuneuvottelun, 2-4 välisovitusta vaatteesta riippuen ja loppusovituksen. Aikaa sinulta kuluu tapaamisiin yhteensä n.2,5 tuntia. Oma työaikani per hääpuku on n. 20-30 tuntia.


Varsinainen puvun sovitusaikataulu on sovittavissa kullekin asiakkaalle toivomusten mukaan.  Ota yhteyttä heti, kun hoksaat tarvitsevasi mittatilausvaatetta, koska kiire ei ole kivaa ja minua harmittaa, jos en voi auttaa sinua saamaan ihanaa asuasi siksi, että kysyt sitä liian myöhään. Terveisin Johanna

 

Aukioloajat

Poikkeuksia ompelimoni aukiolossa: Vappuvikkolla ma29.4.-pe 3.5.2024 ompelimo on suljettu ja olen lomalla. Myös helatorstai 9.5. ja pe 10.5.2024 ompelimo on suljettuna.

Ompelimon normaali työaika ma–to klo 10–18 ja pe klo 10–16. La ja su vietän aikaa perheen kanssa kotona.

Ompelimo on avoinna asiakkaille ajanvarauksen kautta, tällä tavoin voin palvella ja keskittyä sinuun rauhassa ja häiriöittä.

 

Maksutavat

Pankki- ja luottokortti, sähköpostilasku. Isommat tilaukset on jaettavissa 2-3 erään, sopimuksen mukaan.

Yhteystiedot

Ompelimo Johanna Paatola

Väinönkatu 28 A

40100 JYVÄSKYLÄ

045 231 6631

info@ompelimojohannapaatola.fi

 

Y-tunnus: 1175197-7