Lempivaate on jokanaisen oikeus!

Mitä haluat vaatteidesi kertovan sinusta? Vaatteet ovat paljon enemmän kuin vain lämmike ja suoja. Eikä ole olemassa vain yhtä tapaa olla tyylikäs. Ompelen yksilöllisen tyylisi mukaisia, vartalollesi sopivia lempivaatteita, jotka haluat pukea päällesi aina uudelleen. Jos jossain vaiheessa haluaisit muuttaa jotain asun yksityiskohtaa, mittatilausvaatteessa se onnistuu mainiosti. 

Ota yhteyttä

Ompelimo Johanna Paatola palvelee Jyväskylässä

Toivotan tervetulleeksi uudet ja ennestään tutut asiakkaat Ompelimo Johanna Paatolaan Väinönkadulle Jyväskylän keskustaan. Mietitään yhdessä mikä olisi sinun uusi lempivaatteesi! Palvelen myös englanniksi. Liitä vaatetiedusteluihin mukaan vaatteen kuva ja lähetä se sähköpostitse, jotta saan täsmällisimmän käsityksen siitä mitä tarkoitat.

Laita tiedusteluihin mukaan vaatetoiveestasi jokin ideakuva ja lähetä se sähköpostitse osoitteeseen
info@ompelimojohannapaatola.fi , jotta saan täsmällisemmän käsityksen siitä mitä tarkoitat.

Toimin yhteistyössä seuraavien paikallisen yritysten kanssa: Wedding Garage, Vaatturi/Ompelija Jenni Ranta ja Liivi-ja Sukkapiste.

I also serve English-speaking customers. Please send me a picture of the garment with your inquiry, so I can get more accurate idea of what you mean.

Kulkuyhteydet

Autojen lähin pysäköintialue on Väinönkatu 30 takapihalla. Lähimmät linja-autopysäkit ovat torin laidalla Väinönkadulla sekä Vapaudenkadulla.

Lempivaateterveisiä!


Tällä hetkellä valmistumisaika hääpukutilauksille on 6-12 viikkoa, lyhyille juhlamekoille 4-6 viikkoa ja Tohtorinväitösasuille ja karonkkailtapuvuille 6-8 viikkoa.

 

Ota yhteyttä soittamalla minulle puh. 0452316631 tai sähköpostilla info@ompelimojohannapaatola.fi niin sovitaan omaan aikatauluusi parhaiten sopiva puvun valmistusaikataulu!

 

Tilauskalenterini on varattavissa tällä hetkellä syyskuuhun 2022 asti.


Terveisin Johanna

 

Aukioloajat

Ompelimon työaika ma-to 10-18 ja pe 10-16

Ompelimo on avoinna asiakkaille ajanvarauksen kautta, tällä tavoin voin palvella ja keskittyä sinuun rauhassa ja häiriöittä.

 

Maksutavat

pankki- ja luottokortti

Yhteystiedot

Ompelimo Johanna Paatola

Väinönkatu 28 A

40100 JYVÄSKYLÄ

045 231 6631

info@ompelimojohannapaatola.fi

Y-tunnus: 1175197-7