Lempivaate on jokanaisen oikeus!

Mitä haluat vaatteidesi kertovan sinusta? Vaatteet ovat paljon enemmän kuin vain lämmike ja suoja. Eikä ole olemassa vain yhtä tapaa olla tyylikäs. Ompelen yksilöllisen tyylisi mukaisia, vartalollesi sopivia lempivaatteita, jotka haluat pukea päällesi aina uudelleen. Jos jossain vaiheessa haluaisit muuttaa jotain asun yksityiskohtaa, mittatilausvaatteessa se onnistuu mainiosti. 

Ota yhteyttä

Ompelimo Johanna Paatola palvelee Jyväskylässä

Toivotan tervetulleeksi uudet ja ennestään tutut asiakkaat Ompelimo Johanna Paatolaan Väinönkadulle Jyväskylän keskustaan. Mietitään yhdessä mikä olisi sinun uusi lempivaatteesi! Palvelen myös englanniksi. Liitä vaatetiedusteluihin mukaan vaatteen kuva ja lähetä se sähköpostitse, jotta saan täsmällisimmän käsityksen siitä mitä tarkoitat.

Toimin yhteistyössä jyväskyläläisten vaatekauppojen Wedding Garage, Liivi- ja sukkapiste, Yellow, Bellainen sekä Esprit kanssa sekä tohtorinhattujen mittausasioissa Harvest EB:n kanssa.

I also serve English-speaking customers. Please send me a picture of the garment with your inquiry, so I can get more accurate idea of what you mean.

Kulkuyhteydet

Autojen lähin pysäköintialue on Väinönkatu 30 takapihalla. Lähimmät linja-autopysäkit ovat torin laidalla Väinönkadulla sekä Vapaudenkadulla.

Lempivaateterveisiä!
Ompelimoni on muuttanut uusiin työtiloihin samassa rakennuksessa.
Uusi ompelimo sijaitsee Väinönkatu 28 A-talossa katutason kerroksessa.
Pidän muuttorumban jälkeen viikon loman ja avaan uudet ompelimotilat maanantaina 16.12.2019
Lomani aikana tulleisiin tiedusteluihin vastaan työhön palattuani.


Terveisin Johanna


Aukioloajat

ma-to 10–18
pe 10-16

la ja su suljettu

Maksutavat

Pankkikortit, Visa ja Mastercard sekä käteinen

Yhteystiedot

Ompelimo Johanna Paatola

Väinönkatu 28 A

40100 JYVÄSKYLÄ

045 231 6631

info@ompelimojohannapaatola.fi

Y-tunnus: 1175197-7