Ompelimo Johanna Paatola palvelee Jyväskylässä

Tervetuloa Lempivaateompelimon asiakkaaksi!

Ompelimoni sijaitsee Voionmaankadulla  Jyväskylässä. Varaa oma aikasi ja mietitään yhdessä mikä olisi sinun uusi lempivaatteesi, joka tuntuisi hyvältä päällä ja näyttäisi upealta. Palvelen asiakkaita myös englanniksi. Liitä vaatetiedusteluihin mukaan vaatteen/ idean kuva ja lähetä se sähköpostitse, jotta saan täsmällisimmän käsityksen siitä mitä tarkoitat. Olen sinuun yhteydessä 1-2 arkipäivän kuluessa.

Voit myös soittaa minulle arkisin 10-18 välillä. Asiakassovitusten aikana puhelusi menee vastaajaan ja soitan sinulle takaisin heti vapauduttuani.

Laita tiedusteluihin mukaan vaatetoiveestasi jokin ideakuva  ja pari riviä ajatuksiasi ja lähetä se sähköpostitse osoitteeseen
info@ompelimojohannapaatola.fi , jotta saan täsmällisemmän käsityksen siitä mitä tarkoitat.

I also serve English-speaking customers. Please send me a picture of the garment or reference picture  with your inquiry, so I can get more accurate idea of what you mean.

Kulkuyhteydet

Autojen lähin ilmainen pysäköintialue on Okkerinkadulla ompelimon talon päädyssä. Lähin linja-autopysäkki on Voionmaankatu 26, myös Voionmaankoulun kohdalla on pysäkki.

12.7.2024 Lempivaateterveisiä!

 

Tällä hetkellä uusien pukujen aloitusneuvotteluja voi varata  elokuun 12.päivä alkavalle viikolle (vko33) ja siitä eteenpäin. Ota yhteyttä sähköpostilla. Yhteydenottolomake löytyy joka sivun alareunasta.

 

Uusi Osoite:

Ompelimoni on muuttanut pois Väinönkadulta kesäkuun lopussa.

Uuden ompelimon osoite on 1.7.24 alkaen Voionmaankatu 24, Jyväskylä.

 

Tämän hetken toimitusaika mittatilauksille:

Tällä hetkellä valmistumisaika hääpuvuille on 12 viikkoa, lyhyille/yksinkertaisille juhlamekoille 10 viikkoa, tohtorinväitöspuvuille ja muille iltapuvuille 12 viikkoa.

 

Kiiretilaukset: Syyskuun lopulla/ lokakuussa oleviin juhliin/häihin mittatilausmekko siis ennättää ajoissa, kun otat minun yhteyttä heinäkuun/ elokuun aikana ja sovitaan mallipalaveri ja sovitusten ajat saman tien.

 

Mittatilausvaatteet sisältävät alkuneuvottelun, 2-4 välisovitusta vaatteesta riippuen ja loppusovituksen. Aikaa sinulta kuluu tapaamisiin yhteensä n.2,5 tuntia. Oma työaikani per hääpuku on n. 20-30 tuntia.


Varsinainen puvun sovitusaikataulu on sovittavissa kullekin asiakkaalle toivomusten mukaan.  Ota yhteyttä heti, kun hoksaat tarvitsevasi mittatilausvaatetta, koska kiire ei ole kivaa ja minua harmittaa, jos en voi auttaa sinua saamaan ihanaa asuasi siksi, että kysyt sitä liian myöhään.

 

Terveisin Johanna

 

Aukioloajat

Poikkeuksia ompelimoni aukiolossa:Kesäloma

 

Ompelimo on kesälomalla 15.7.-13.8.2024 välisen ajan. Lomani aikana vastaan sähköpostitiedusteluihin muutaman päivän viiveellä.

 

Ompelimon normaali työaika ma–to klo 10–18 ja pe klo 10–16. La ja su vietän aikaa perheen kanssa kotona.

Ompelimo on avoinna asiakkaille ajanvarauksen kautta, tällä tavoin voin palvella ja keskittyä sinuun rauhassa ja häiriöittä.

 

Maksutavat

Pankki- ja luottokortti, sähköpostilasku. Isommat tilaukset on jaettavissa 2-3 erään, sopimuksen mukaan.

Yhteystiedot

Ompelimo Johanna Paatola

Voionmaankatu 24

40700 JYVÄSKYLÄ

045 231 6631

info@ompelimojohannapaatola.fi

 

Y-tunnus: 1175197-7